Joke Tiemersma

Als Uw Mantelzorgmakelaar ben ik primair werkzaam in Noord Holland, van West Friesland, Kennemerland tot en met de Bollenstreek. Voor vragen buiten deze regio ben ik zeker ook beschikbaar. 

Na ruim 12 jaar als verpleegkundige te hebben gewerkt ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de commerciële dienstverlening Gezondheidszorg. Daar heb ik geleerd om echt klantgericht te werken; kruip in de huid van de klant en probeer je zo goed mogelijk in te leven in de situatie.

De afgelopen 15 jaar heb ik ervaring opgedaan in management en directiefuncties in de ouderenzorg. Momenteel werk ik als manager in de psychiatrie. Zowel binnen de ouderenzorg als binnen de psychiatrie zijn de meest kwetsbare mensen in onze samenleving voor veel zaken afhankelijk van hun sociaal netwerk. De mantelzorger is hierin de spil. 

Het contact met de zorgvrager en de mantelzorgers heeft mij altijd het meeste energie gegeven. Hoe zorgen we dat de zorg voor uw naaste zo georganiseerd is dat u, als mantelzorger, kunt genieten van de tijd samen. Dat is voor iedereen anders, iedere mantelzorger heeft recht op maatwerk. Mijn kennis en ervaring maakt dat ik actief met u mee kan denken om tot de best passende oplossing te komen. Binnen mijn uitgebreide netwerk zijn er altijd mensen die ons verder kunnen helpen. 

Het oerwoud van wet- en regelgeving is voor mij bekend terrein; ik spreek de taal van de verschillende instanties en begrijp wat zij nodig hebben om het voor u zo goed mogelijk te kunnen regelen. 

Die kennis en ervaring zet ik graag in om het voor u, de mantelzorger, wat makkelijker te maken.

Dit doe ik als zelfstandig werkend mantelzorgmakelaar, onafhankelijk van verzekeraars, gemeenten, zorgorganisaties of andere instanties. Maar ik werk niet alleen; samenwerking in het netwerk van Uw Mantelzorgmakelaar delen we kennis en ervaring en denken we met elkaar mee.

Uw Mantelzorgmakelaars hebben maar één doel voor ogen; het voor u, als mantelzorger, zo goed mogelijk regelen.

 AGB code 48485768

 KvK nummer 75593998